Fundraiser MTB løb i Gjern Bakker

Gjern mountain bike spor løb 11. december 2011

Den 8. september 2011 så en ny forening dagens lys; Gjern Mountain Bike Spor. En frivillig forening hvis formål er at virke til anlæggelse og vedligehold af kvalitets mountainbike spor i og omkring Gjern.  Du kan læse mere om foreningen på websitet her. For at vi kan lave gode spor er der behov for penge i kassen til indkøb af materialer, værktøj maskinleje mv. – derfor vil vi gerne præsentere Danmarks først mountainbike løb, hvor alt overskud går til at bygge bedre spor til dig!
Vi har et spændende mountain bike terræn at arbejde ud fra – så næste gang du kommer tilbage (og det kommer du til) så garanterer vi at sporene er blevet lidt bedre, end sidste gang du kiggede forbi.
Løbet afvikles på en ca. 8 km rundstrækning med ca. 200 HM, der viser lidt af hvad vi har bygget indtil nu, og ellers bare det som vi kan byde på, nemlig godt MTB terræn og smuk natur.

LØBET ER SLUT! TAK FOR EN FLOT OPBAKNING VED DET STORE FREMMØDE!

RESULTATER ER NU ONLINE. Vi beklager de fejl der var i tidstagningssystemet. Hvis du har indsigelser på dine tider er du velkommen til at sende os en besked på micborup@hotmail.com eller sp@more4mtb.dk.

Resultater:HER. Siden er oppe at køre igen, Trumin beklager de sidste dages fejl på deres server.

Link til billeder fra løbet kan findes her

Startliste: HER

Klasser: H40 (40 år og derover), Herre, Dame, U13 (Børn i alderen 12 og 13 år) U11 (børn der er 11 år eller derunder)

Ruten kan down loades på Garmin connect:

Distance: H40, Herre = 4 omgange
Dame = 3 omgange
U13, U11 = 2 omgange

Præmier: Naturaliepræmier fra More4mtb, Vivotel, Fysiofitting, Biketoyz mfl. til vinderen i alle klasser samt top-3 i børneklasserne. Og så trækker vi lod om 5 juletræer blandt alle forhåndstilmeldte. Efter løbet er vi værter for gratis gløgg og æbleskiver. Der kan også købes drikkevarer og sandwich i den nye After MTB cafe på mountain bike centeret eller på Highland Pub som ligger i huset.

Vel mødt
/Gjern Mountainbike Spor – I det gode spors tjeneste!

Comments are closed.